Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisten seksuaalisen ahdistelun pitää loppua

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Uutiset naisten ahdisteluista ja raiskauksista Suomessa ovat huolestuttavia. Ahdistelutapauksia on raportoitu lähes viikoittain sen jälkeen, kun maahan on tullut suuria määriä miespuolisia turvapaikanhakijoita. Niin sanottu pelon maantiede on saanut uusia ulottuvuuksia, kun pienilläkin, aiemmin rauhallisilla paikkakunnilla naiset pelkäävät liikkua yksin ulkona.

Raiskaus ja seksuaalinen ahdistelu on tuomittavaa etnisestä taustasta riippumatta. Julkisilla paikoilla tapahtuneiden ulkomaalaistaustaisten miesten tekemien raiskausten ja seksuaalisen ahdistelun lisääntyminen näyttää selvästi, että osalle näistä miehistä on täysin yhdentekevää, noudattavatko he Suomen lakeja ja kunnioittavatko naisten koskemattomuutta. Näistä seksuaalirikoksista ei pidä vaieta, vaan niihin on puututtava ankarasti. Niitä ei pidä myöskään vähätellä ja puolustella sillä, että kyllä kantasuomalaiset miehetkin raiskaavat. Asiasta vaikeneminen – siinä pelossa että leimaudutaan rasisteiksi – vain paisuttaa ongelmaa, joka näin saa piilossa muhia ja kasvaa.

Naisten tasa-arvo Suomessa ei saa ottaa takapakkia sen vuoksi, että autetaan pakolaisia. Missä viipyvät naisasialiikkeen kommentit? Mielestäni feminististen järjestöjen velvollisuus on puolustaa naisia ja ottaa naisten ahdisteluun tiukka kanta – oli tekijänä kuka hyvänsä.

Kaarina Griffiths

toimittaja, Bodinnick, Britannia

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat