Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paketin voi lähettää monella tavalla

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Toini Imponen kirjoitti palautuneesta paketista (HS Mielipide 3.1.), jota vastaanottaja ei ollut noutanut.

Kyseessä oli postista lähetetty postipaketti, josta vastaanottajalle lähetettiin saapumisilmoitus tekstiviestillä. Palveluun kuuluu nykyään yksi tekstiviesti, mutta useampi muistutusviesti on hyvä kehitysehdotus. Lähettäjän halutessa paketista voidaan jakaa vastaanottajalle päiväpostin mukana paperinen saapumisilmoitus. Tekstiviestinä lähetetty saapumisilmoitus on kuitenkin nopeammin vastaanottajalla ja siksi erittäin pidetty palvelu. Olen pahoillani, että tekstiviesti-ilmoitus jäi Imposen mukaan vastaanottajalta huomaamatta.

Postipaketti odottaa noutoa postissa saapumisviikon lisäksi kaksi viikkoa. Sen jälkeen se palautetaan lähettäjälle. Palautuksesta aiheutuu kuljetus- ja käsittelykustannuksia, jotka peritään lähettäjältä.

Kehitämme perinteisten postipalvelujen rinnalle vaihtoehtoja, jotta paketinkin voi lähettää monella tavalla. Paketin postimaksun voi esimerkiksi maksaa halutessaan valmiiksi verkossa.

Postipaketin voi nykyään lähettää myös useimmista posteista pakettiautomaattiin. Pakettiautomaattien paketeista lähetetään kaksi saapumisilmoitusviestiä, ja paketin säilytysaika on seitsemän vuorokautta.

Anders Falck

liiketoimintajohtaja, Posti Oy

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat