Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikä on hallituksen linja pakolaispolitiikassa?

Vielä vuosi sitten puhuttiin ihan vakavissaan, että Suomeen tarvitaan kymmeniätuhansia maahanmuuttajia vuosittain.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Kun presidentti Sauli Niinistö nyt ilmeisesti avasi Pandoran lippaan ja päästi pahat henget valloilleen, hävisikö valtion pakolaispolitiikan linja lopullisesti näkyvistä? Vai oliko sellaista edes ollutkaan?

Vielä vuosi sitten puhuttiin ihan vakavissaan, että Suomeen tarvitaan kymmeniätuhansia maahanmuuttajia vuosittain, jotta maan huoltosuhde saadaan edes jotenkuten kuntoon. Toivottiin nimenomaan nuoria maahanmuuttajia. Viime vuonna meille tuli tuo toivottu määrä nuoria maahanmuuttajia, mutta miten valtio suhtautuu?

Valtion edustajat miettivät päänsä puhki, miten saisimme käännytettyä nämä nuoret ihmiset takaisin ja miten saisimme rajat kiinni, jotta enempää ei tulisi. Mihin hävisi se ajatus, että maahanmuuttajat olisivat meidän pelastuksemme, he hoitaisivat huoltosuhteen kuntoon ja vähitellen Suomen talous alkaisi porskuttaa?

Suomen syntyvyys laskee koko ajan. Se on jo 1800-luvun vuosien tasolla. Kun uutisissa samanaikaisesti kerrotaan nämä syntyvyysluvut ja hätäillään pakolaistulvan äärellä, ei tiedä itkeäkö vai nauraa. Missä ovat ne valtiomiehet, jotka katsoisivat asioita laajemmin?

Ritva Sorvali

Kouvola

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat