Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiesivätkö päättäjät, mitä he olivat tekemässä?

Oliko tarkoituksena siirtää kaikki pääomat pikkuhiljaa veroparatiisien kätköihin?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Julkisuudessa on todettu, ettei Fortumin varsin kannattavien osien myynti Carunalle kenties ollut kaikilta osin Suomen eikä suomalaisten hyvinvointia edistävä ratkaisu. Tiedetään myös, ketkä myynnistä käytännössä vastasivat.

Mutta miksi he päättivät niin kuin päättivät? Olisi kai majesteettirikos olettaa, etteivät kokeneet poliitikot ja talousmiehet ja -naiset ymmärtäneet, mitä ovat tekemässä. Vielä törkeämpää olisi väittää, että he tai jotkut heistä olisivat saaneet itselleen ylimääräisiä taloudellisia etuja. Niinpä ei jää muita vaihtoehtoja kuin se, että he tekivät päätöksensä harkiten ja täydessä ymmärryksessä.

Oliko tarkoituksena siirtää kaikki pääomat pikkuhiljaa veroparatiisien kätköihin? Siellä ne Suomenkin pääomat ovat parhaassa mahdollisessa turvassa kansansuosiota epäeettisin keinoin tavoittelevilta politiikoilta, jotka saattaisivat tyhmyyttään tuhlata niitä kotimaan investointien rahoittamiseen, lastensairaalaan, eläkkeisiin, yliopistolliseen koulutukseen, kulttuurin ja urheilun tukemiseen tai johonkin muuhun yhtä tarpeettomaan ja typerään hömppään.

Erkki Pullinen

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat