Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokaisella sukupolvella on omat haasteensa

Kiitos kaikille, jotka jaksavat tehdä työtä saavutettujen etujen puolesta.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Jaakko Lähteenmaa (HS Merkintöjä 12.3.) maalasi nuorille synkän tulevaisuudenkuvan ja viittasi tahoihin, jotka eivät tahdo luopua saavuttamistaan eduistaan.

Jokaisella sukupolvella on ollut ja on omat haasteensa elämänsä ja ympäröivän maailman rakentamisessa sellaiseksi, että jokaisella olisi vähintäänkin säädylliset mahdollisuudet hyvinvointiin elämässään.

Jokainen meistä rakastaa lapsiaan, jopa niin paljon, että toivoo tulevaisuudessakin kaikilla olevan tasavertaiset mahdollisuudet terveydenhoitoon, koulutukseen ja työhön perheensä varallisuudesta riippumatta. Haluamme tehdä työtä sen hyväksi, että demokraattinen päätöksentekojärjestelmä pysyy elinvoimaisena uusien sukupolvien ollessa työelämässä. Tueksi tarvitsemme muun muassa aktiivisia ammattiliittoja.

Vanhempina ja työntekijöinä voimme toki luopua saavuttamistamme eduistakin. Haluamme kuitenkin tuntea, että eduista neuvoteltaessa keskustelemme tasa-arvoisesti ja siten, että koemme leikkausten kohdentuvan oikeudenmukaisesti. Kaikkien lapsilla ei ole nyt eikä tulevaisuudessa samanlaisia mahdollisuuksia koulutukseen, terveydenhoitoon tai paikallisiin neuvotteluihin erilaisista työehdoista tai palkoista työpaikoilla ilman yhteiskunnan turvaverkostoja.

Kiitos kaikille, jotka jaksavat tehdä työtä saavutettujen etujen puolesta.

Matti Koistinen

opinto-ohjaaja, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat