Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko massiivinen siltahanke välttämätön?

Tälle ajalle näyttävät olevan tyypillisiä mahtipontiset tornitalo-, jäähalli- ja siltahankkeet, joita viedään eteenpäin tehokkaalla tiedottamis- ja lobbauskoneistolla.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Kai Westmanin kirjoitus (HS Mielipide 14.3.) Kruunuvuorenselän siltasuunnitelmista oli hyvin perusteltu uusi keskustelunavaus Kruunuvuorenrannan liikennejärjestelyjen vaihtoehdoista.

Julkisuudessa on luotu yksipuolisesti käsitystä massiivisen siltaprojektin välttämättömyydestä tai jopa jo hyväksytystä itsestäänselvyydestä. Luodaan kuvaa, että alueen rakentamisen viivästyminen alkuperäisiin suunnitelmiin nähden ja kaupungille tästä koituvat rahalliset menetykset olisivat yksiselitteisesti seurausta siltapäätösten viipymisestä.

Kysynnän hidastuminenhan voi johtua myös yleisestä taloudellisesta epävarmuudesta ja uudisrakentamisen korkeasta hintatasosta. Ehkä alueen vetovoimakaan ei ole alkuperäisten odotusten mukainen.

Tälle ajalle näyttävät olevan tyypillisiä mahtipontiset tornitalo-, jäähalli- ja siltahankkeet, joita viedään eteenpäin tehokkaalla lobbauskoneistolla. Hankkeiden vastustus tai vaihtoehtojen hakeminen halutaan saada näyttämään kaupungin kehityksen estämiseltä.

On perusteltua ensisijaisesti kehittää nykyisiä liikennejärjestelyjä ja käyttää tässä energiaa ja mielikuvitusta.

Jussi Sierla

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat