Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moni nainen toivoo isompia työhaasteita

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Jaan Leena Niemen (HS Mielipide 23.2.) näkemyksen siitä, että naisen on vaikea nousta toimitusjohtajaksi. Itse pääsin pitkän työkokemuksen jälkeen kuuluisan pohjoismaisen lääkealan toimijan portfolioyrityksen ruoriin. Omistajavaihdoksen takia pesti jäi lyhyeksi. Headhunterit eivät ole sen jälkeen soittaneet.

Tunnen lukuisia fiksuja naisia, joista olisi ollut vaativimpiinkin hommiin. Vaikka verkottuminen on kunnossa, puhelin ei soi. Onneksi lapset ovat tuoneet niin paljon iloa elämään, että harmittaa vain hiukan, että uranousu jäi tekemättä. Verenpainetta nostaa enää vähän, kun seuraa lempeästi keskinkertaisten miesten etenemistä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Nainen on aina liian nuori, liian monen lapsen äiti, liian vanha, liian ”jotain”. Elämän ilot revitään arjesta, perheestä ja tavallisemmista työtehtävistä. Silti tiedän monen naisen toivovan, että elämä toisi vielä isompia työhaasteita. Hassua, että yhteiskunnallamme on varaa jättää naisten koko potentiaali käyttämättä.

Johanna Reiman

Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat