Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kulttuurikeskuksen päivätapahtumissa on kausivaihtelua

Periaatepäätöksiä päivä- tai senioritapahtumien vähentämisestä ole tehty.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Risto Alaja ja Jukka Linkoheimo harmittelivat mielipidesivulla (HS 13.3.), ettei Helsingin kulttuurikeskuksen kevään ohjelmassa ole entiseen tapaan huomioitu päiväyleisön, kuten eläkeläisten, seniorien ja työttömien, ohjelmatarpeita.

Mitään periaatepäätöksiä päivä- tai senioritapahtumien vähentämisestä ole tehty. Esitysmäärissä on kausittain ja toimipaikoittain vaihtelua, mutta se koskee kaikkia kohdeyleisöjä.

Kulttuurikeskuksen kevään 2016 ohjelmistosta käy ilmi, että alueellisten toimitalojemme – Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon – ohjelmistoista löytyy nytkin kolmisenkymmentä kaivattua päivätapahtumaa senioreille. Kantakaupungin Savoy-teatterissa on kevään mittaan vapaa pääsy kolmeen lounaskonserttiin, jossa esiintyy Umon huippumuusikoita. Yksi tällainen mahdollisuus on vielä jäljellä 30. maaliskuuta puoliltapäivin.

Esiin voi nostaa myös niin sanotun kulttuurikaveritoiminnan, jolla Helsingin kaupunki pyrkii madaltamaan kulttuuri- ja taidetapahtumiin osallistumisen kynnystä. Kulttuurikaverit ovat avuksi eritoten iäkkäille ihmisille, joita yksin lähteminen tapahtumiin ei houkuta tai joille se on vaikeaa.

Ajankohtaisin ja kattavin tieto kulttuurikeskuksen kausiohjelmista ja palveluista on nähtävissä kunkin toimipaikan verkkosivuilla.

Helsingissä kulttuuri on kaikkien oikeus.

Jussi Kaisjoki

viestintäpäällikkö

Helsingin kulttuurikeskus

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat