Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Asioita on ajateltava uudella tavalla

Ei aina pidä huutaa valtiota apuun, kun voi itse toimia uusissa tilanteissa innovatiivisella tavalla.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Oopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi on tehnyt aivan oikeanlaisia suunnitelmia pitääkseen pyörät pyörimässä (HS.fi 1.4.).

Jotta ooppera selviäisi tulevaisuudessakin, sen talous on saatava kuntoon ja uusia kävijöitä on houkuteltava. Arvostelijat eivät itse käy joka ikisessä esityksessä.

Oopperoita on ihan riittävästi. Koska yhden oopperan kulut ovat suuret, on oikein, ettei joka illalle ole uutta oopperaa. Uudenlaisella ajattelulla taloa voidaan täyttää muillakin hienoilla esityksillä, kun tasapaino säilyy.

Paasikiven oppia voisivat käyttää muutkin. Ei aina pidä huutaa valtiota apuun, kun voi itse toimia uusissa tilanteissa innovatiivisella tavalla. Usein ihmiset ajattelevat, ettei mikään saisi muuttua, mutta kun yhteiskunta vaatimuksineen muuttuu, ihmisten on ajattelultaan muututtava mukana.

Mitä jos me kansalaiset, opiskelijat, päättäjät ja poliitikot kaikki hyppäisimme sen ”mikään ei saa muuttua eikä multa ainakaan saa leikata” -kehän ulkopuolelle ja katsoisimme nykytilaa ja sitä, mihin maa on menossa, jos emme anna minkään muuttua.

No, Kreikan lämpöön ollaan menossa, ja sitten EU hoitaakin toimenpidelistan tilanteen korjaamiseksi. Lopetetaan rutinat ja näytetään!

Arja Malkamäki

eläkeläinen, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat