Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rajat kiinni -mielenilmaukset pois Tapanilan liikuntapaikoilta

Häirintä kohdistuu lähinnä meihin Tapanilan asukkaisiin sekä liikuntakeskuksen asiakkaisiin, jotka ovat pääosin lapsia ja nuoria, sekä ihmisiin, joiden työpaikka liikuntakeskus on.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Tapanilan Erä on järjestänyt menneen talven aikana turvapaikanhakijoille kotouttamistoimintaa. Eri ikäiset ihmiset ovat saaneet osallistua karatekursseille, jotka ovat olleet erinomainen paikka oppia tuntemaan suomalaista arvomaailmaa ja tapaa toimia.

Tämän toiminnan takia Erä on joutunut vainon kohteeksi. Erän toimijoita on häiritty järjestelmällisesti, ja osansa ovat saaneet myös Erän toiminnasta ulkopuoliset ihmiset, jotka työskentelevät Tapanilan liikuntakeskuksella.

Ensi lauantaina Rajat kiinni -ryhmä on järjestämässä jo seitsemättä mielenosoitusta Tapanilan Erällä. Sananvapauteen on suhtauduttava vakavasti, mutta näissä mielenosoituksissa on jo kyse häirinnästä. Häirintä kohdistuu lähinnä meihin Tapanilan asukkaisiin sekä liikuntakeskuksen asiakkaisiin, jotka ovat pääosin lapsia ja nuoria, sekä ihmisiin, joiden työpaikka liikuntakeskus on.

Olisi kohtuullista, että poliisi ohjaisi tällaiset mielenilmaukset pois lasten ja nuorten harrastuspaikoilta muihin julkisiin paikkoihin, jotka sopivat tarkoitukseen paremmin. Siihen kokoontumislaki antaa poliisille mahdollisuuden. Näin toimiessaan poliisi täyttäisi normaalia tehtäväänsä varmistaessaan kaupunkilaisten turvallisuutta, turvallisuudentunnetta ja asumisviihtyvyyttä.

Seppo Siika-aho

Tapanila, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat