Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rinnat ihan hyvät mutta takapuoli liian iso – Onko naisen keho teille miehille vapaata riistaa?

Tyttäreni oli pikkuhiljaa alkanut hyväksyä oman kehonsa, kun täysin sivulliset miehet katsoivat oikeudekseen arvostella hänen ulkonäköään.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Haluan esittää kysymyksiä Pohjois-Haagan juna-asemalla maanantaiaamuna 16.5. olleelle kolmelle keski-ikäiselle miehelle. Te katsoitte juna-aseman edustalla tupakalla ollessanne aiheelliseksi kommentoida paikalla olleen nuoren naisen kehoa. Mietittekö yhtään sanojenne vaikutusta?

Se alaikäinen nuori nainen, joka oli tarkkaan valinnut farkut, t-paidan ja takin sinä aamuna päälleen, soitti hämmentyneenä äidilleen ja kertoi, kuinka ne kolme miestä olivat kommentoineet kovaan ääneen, miten heidän mielestään tämän nuoren naiset rinnat ovat ihan hyvät mutta takapuoli liian iso.

Mikä mielestänne antoi teille kolmelle aikuiselle miehelle oikeutuksen arvostella tämän alaikäisen nuoren naisen kehoa kovaan ääneen? Kävikö teillä yhtään mielessä, että tuo nuori nainen on ehkä kamppaillut koulukiusaamisen kohteena koko pienen ikänsä ja opetellut hyväksymään itsensä?

Kävikö teillä yhtään mielessä, että ehkä vuosien psykologikäyntien jälkeen hän on pikkuhiljaa alkanut hyväksyä (täysin normaalin) kehonsa juuri sellaisena kuin se on? Nyt koko tuo prosessi otti ehkä pari vuotta takapakkia.

Kävikö teillä yhtään mielessä, että ehkä tuo nuori nainen on kiusaamisen ja huonon itsetunnon takia pyöritellyt itsetuhoisia ajatuksia mielessään, ja että te sanoillanne ja irvailuillanne panitte nyt ehkä juuri pisteen sen viimeisen i:n päälle?

Eipä tainnut käydä teidän pienessä mielessänne mikään näistä asioista.

Älykkyyttä ette ehkä onnistu enempää hankkimaan, mutta hyviä käytöstapoja ja empatiaa jopa tekin voisitte ehkä vielä opetella.

Sen nuoren naisen äiti

Julkaisemme kirjoituksen

poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat