Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Allasajasta maksetaan käyttökorvaus

Uimaseura Cetus Espoo ry toimii yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Mielipidesivulla (HS 14.5.) kysyttiin, kenelle Leppävaaran uimahalli on rakennettu. Kirjoituksessa annettiin ymmärtää, että kilpauimarit ja uimaseurat ovat vallanneet altaat.

Uimaseura Cetus Espoo ry:n toimintaan osallistuu vuosittain noin 10 000 vauva-, lapsi- ja nuorisoikäistä. Lisäksi eri tehtävissä toimii 150 nuorta aikuista, suurimpana ryhmänä koulutetut ohjaajat. Muussa seuratoiminnassa on noin 300 vapaaehtoista. Uimahallikäyntejä vuositasolla on seuran toimesta noin 400 000. Seura maksaa käyttämästään allasajasta kaupungille käyttökorvauksen.

Cetus toimii yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Kumppanuus on luonnut lapsille virikkeellisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön, jolle esimerkkiä antavat kilpaurheilijamme. Tästä Espoo voi olla ylpeä.

Tiistai-iltaisin Cetuksella on Leppävaaran hallissa käytössä kaksi 25 metrin rataa ja neljäsosa hyppyaltaasta. Yleisökäytössä on pääaltaan viisi sekä hyppyaltaan kaksi 25 metrin rataa sekä tila hyppyjä varten. Opetusaltaasta puolet on uimakoulukäytössä ja puolet vapaassa käytössä. Seurakäyttäjät ovat espoolaisia. Espoolaiset valtasivat Leppävaaran uimahallin. Se on hieno asia.

Jukka Vilske

puheenjohtaja, Cetus Espoo ry

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat