Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myös vanhemmat ovat väsyneitä

Tahdon kiittää kaikkia isovanhempia, jotka jaksavat olla jakamassa lapsiperheiden taakkaa, kirjoittaa nimimerkki Näinkin voi olla.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Nimimerkki Iloinen eläkeläinen? kirjoitti (HS Mielipide isovanhempien väsymyksestä.

Uskon, että tämä on totta monen kohdalla, mutta tahdon kertoa myös toisenlaisen tarinan. Kun olin pieni, olin hoidossa mummoloissani, samoin mieheni, joten kuulostaisi siltä, että omat vanhempamme ovat saaneet lastenhoitoapua aikoinaan.

Tilanne on kuitenkin toinen omalla kohdallamme. Oma äitini on ilmaissut, ettei jaksa hoitaa lapsiamme, vaikka hän on terve ja vielä melko nuori. Olemme kunnioittaneet tätä. Sen seurauksena meillä vanhemmilla on todella harvoin omaa aikaa, silloin kun isäni käy vahtimassa lapsia ehkä muutaman kerran vuodessa. Me vanhemmat pidämme kesälomamme eri aikoihin, jotta lasten kesälomat saadaan hoidettua. Lastenhoitajan palkkaaminen on aivan älyttömän kallista, vaikka olemmekin keskituloisia.

Pidän lapsista, joten en näe, että jatkaisin tätä perinnettä omien lasteni kohdalla, vaan toivon voivani olla auttamassa heidän perheitään tulevaisuudessa. Tahdon kiittää kaikkia isovanhempia, jotka jaksavat olla jakamassa lapsiperheiden taakkaa.

Näinkin voi olla

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat