Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Humalaisen miehen käytös ratikassa oli törkeää

Mies yritti puhuen ja kosketellen saada kontaktia nuoriin naismatkustajiin.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Viime lauantaina (21.5.) jouduin keskellä päivää todistamaan epämiellyttävää tapahtumaa kolmosen ratikassa. Täyteen ratikkaan astui alkoholisoitunut, likainen mies. Ihoni meni kananlihalle, kun katselin, miten hän yritti puhuen ja kosketellen saada kontaktia nuoriin naismatkustajiin, jotka väistelivät sen mitä täydessä ratikassa pystyivät.

Mies lääppi myös maahanmuuttajataustaisen äidin pieniä kaksosia rattaissa. Kyseisellä äidillä oli myös noin 8-vuotias tyttö, joka oli hieman kauempana. Tungoksessa tämä tyttö tuli äitinsä luo. Kun hän oli tämän örveltäjän kohdalla, mies siveli sormillaan tyttöä rinnan kohdalta. Järkytyin. Tunsin niin suurta inhoa tuota miestä kohtaan, etten osannut toimia mitenkään.

Onneksi matkustajien joukosta eräs nuori mies puuttui asiaan. Rauhallisesti jutellen sai miehen poistumaan ulos ratikasta.

Jatkoimme vielä matkaa, ja poistuessamme samalla pysäkillä minulla oli mahdollisuus kiittää tätä nuorta miestä hänen hienosta toiminnastaan. Hänellä oli rohkeutta puuttua tilanteeseen ja hän teki sen rauhallisesti, hienotunteisesti ja ilman riitaa. Hänen ansiostaan tästä ikävästä tapauksesta jäi minulle lopulta hyvä mieli. Tämän nuoren miehen kaltaisia ihmisiä toivoisi olevan enemmän.

Arja Prittinen

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat