Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lastenhoitoonvoi palkata babysitterin

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Monet vanhemmat tuntuvat ajattelevan, että lastenhoitoapua voi saada päiväkotiajan ulkopuolella vain isovanhemmilta tai muilta lähisukulaisilta – ilmaiseksi. Kuitenkin esimerkiksi nuorista opiskelijoista voi saada ihania babysittereitä, jotka hoitavat lapsia mielellään pientä korvausta vastaan muutamia tunteja silloin, kun tarve vaatii.

Oma perheemme saa arvokasta hoitoapua lapsemme isovanhemmilta, mutta erityisesti iltamenoihin pyydämme mieluummin nuorta babysitteriämme avuksi, jolloin kotiintuloajastakaan ei tarvitse stressata. Ystävä- ja tuttavapiirissämme tämä tuntuu olevan melko harvinaista, mitä olen joskus ihmetellyt.

Kyse on toki prioriteeteista, mutta itse olen suhteellisen pienituloisenakin jopa valmis maksamaan muutamasta vapaaillasta kuukaudessa, jotta voin esimerkiksi tavata ystäviä, käydä syömässä tai konsertissa.

Isovanhemmat auttakoot lastenhoidossa jaksamisensa ja kykynsä mukaan, mutta mielestäni on kohtuutonta vaatia, että he olisivat ainoita lapsemme ”ulkopuolisia” hoitajia.

Cecilia Oinas

opettaja, tutkija, pianisti, 2-vuotiaan äiti, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat