Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Risteilyvieraita opastetaan ja ollaan vastassa

Tänä kesänä Visit Helsinki on tehostanut markkinointia myös risteilyaluksilla.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Mika Sievinen toivoi (HS Mielipide 29.5.), että kaupunkiin saapuville risteilyvieraille valmistettaisiin urbaani ja monikielinen Helsinki-pikaopas. Visit Helsinki julkaisi toukokuussa 2016 taskukokoisen Day in Helsinki -karttaesitteen seitsemällä kielellä. Esitettä jaetaan kaikissa risteilysatamissa. Lisäksi Helsinki – matkailijan opas on saatavilla 11 kielellä.

Jarkko Lahtinen kirjoitti (HS Mielipide 29.5.), että oppaita ja opaspalveluita on liian vähän, jos oppaiden luo joutuu jonottamaan tai jos opastusta ja matkavinkkejä joutuu kyselemään lähialueiden kivijalkakauppiailta.

Visit Helsingin matkailuneuvojat ovat vastassa kaikkia Hernesaareen ja Melkkiin tulevia risteilyaluksia, ja Eteläsatamaan tulevia laivoja mennään vastaan tilauksesta.

Helsinki Helpit eli kadulla partioivat matkailuneuvojat aloittavat työnsä Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta. Helpit ovat yleensä vastassa keskustaan tulevia shuttle-busseja, joten risteilyvieraat saavat neuvontaa heti kaupunkiin astuessaan.

Tänä kesänä Visit Helsinki on tehostanut markkinointia myös risteilyaluksilla ja tuottanut yhdessä Cruise Balticin ja Princess-varustamon kanssa Helsinki-keskusteluohjelman Regal Princess -laivalle. Keskusteluohjelmassa kiinnostavat helsinkiläiset kertovat risteilyvieraille kotikaupungistaan ja esimerkiksi sen ruokakulttuurista.

Visit Helsinki palvelee Helsinkiin saapuvia matkailijoita joka päivä myös Pohjoisesplanadin ja lentokentän matkailuneuvonnoissa ja sosiaalisessa mediassa. Vuosittain palvelemme yhteensä noin 724 000:ää matkailijaa.

Eija Väliranta

viestintävastaava

Visit Helsinki

Helsingin Markkinointi Oy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat