Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Missä ovat kumppaniksi kelpaavat vapaat miehet?

Olen turhaan etsinyt elämänkumppania ravintoloista, deittisivustoilta ja harrastuksista, kirjoittaa nimimerkki Yrittänyt.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Rakkausvalmentaja ja juontaja Mia Halonen (HS Torstai 2.6.) toteaa liian monen sinkun odottavan, että rakkaus kävelee sattumalta vastaan. Olen 50-vuotias, runsaat kaksi vuotta sitten eronnut akateemisesti koulutettu nuorekas ja elämälle avoin nainen. Kohdalleni ei ole osunut yhtäkään kumppaniehdokasta, vaikka olen yrittänyt aktiivisesti vuoden ajan löytää elämänkumppania ravintoloista, deittisivustoilta ja harrastuksista.

Halonen on valitettavan oikeassa: kivoja, vapaita kundeja ei ole jonoksi asti. En ole tavannut yhtäkään.

Vastaani on tullut lähinnä naimisissa olevia miehiä, jotka etsivät eräänlaista salaista rakastettua, kun omasta parisuhteesta on kadonnut lämpö ja läheisyys mutta muun muassa omaisuuden vuoksi ei voida eikä haluta erota.

Vapaat miehet, mahdolliset elämänkumppanit: kertokaa minulle ja muille, missä olette. Luulen, että monet meistä 50-vuotiaista naisista ymmärtävät hyvin, ettei kumppanin tarvitse jakaa teatteri-, ooppera- tai taideharrastuksiamme. Kaipaamme tavallista yhdessä oloa, luontevaa keskusteluyhteyttä arjen asioista, läheisyyttä ja seksiä.

En ole odotellut onnea passiivisena, mutta toivosta olen luopunut. Näillä näkymin olen kahden vuoden päästä edelleen yksin kotona, en ole naimisissa enkä ole juossut sitä maratoniakaan – eivätkä useat yritykseni löytää kumppani ole valitettavasti johtaneet mihinkään.

Yrittänyt

Julkaisemme kirjoituksen

poikkeuksellisesti nimimerkillä.

 

Rakkausvalmentaja Mia Halonen kommentoi aihetta aiemmin HSTV:lle:
Arka paikka: Miksi fiksut naiset eivät löydä kumppaneita?
Arka paikka: Miksi fiksut naiset eivät löydä kumppaneita?
HSTV:n Arka paikka -ohjelman vieraana on rakkausvalmentaja Mia Halonen, joka tietää miksi fiksut naiset eivät löydä kumppaneita. Ohjelman juontaa kirjailija ja terapeutti Anja Snellman.
”Hyvien parisuhteiden syntyminen on kynnyskysymys koko Suomelle”
”Hyvien parisuhteiden syntyminen on kynnyskysymys koko Suomelle”
Se, löytävätkö maaseudun yksinäiset miehet ja kaupunkien sinkkunaiset kumppaneita, vaikuttaa koko Suomen tuottavuuteen, sanoo rakkausvalmentaja Mia Halonen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat