Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisradio on kansalaisille tärkeä instituutio

Kannatan sitä valinnanvapautta, jonka Yle meille tarjoaa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Esa Karangon väite (HS Mielipide 4.6.) siitä, että Yleisradio olisi vallanpitäjien äänitorvi, ei minusta ole totta. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pääsi kerran puhumaan hallitustilanteesta omalla lähetysajallaan. Se oli poikkeus, ja sitä puitiinkin vapaalle medialle sopimattomana. Se, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) on jossain Ylen työryhmässä, on demokratian tulosta: hänet on vaaleissa valittu. Poliitikkoja pitää kritisoida, kun he antavat siihen aihetta – se on elävää demokratiaa. Yleisesti poliitikkojen ja politiikan parjaaminen ei ole kansalaisten etu.

Poliittiset vallanpitäjät voi meillä vaihtaa, taloudellisen vallan käyttäjät paljon vaikeammin – mokailuista ja virheistä huolimatta.

Kannatan sitä valinnanvapautta, jonka Yle meille tarjoaa kanavineen, mainoksista vapaine elokuvineen ja dokumentteineen sekä hyvin toimitettuine radion asia- ja musiikkiohjelmineen. Yle ei ole menneisyytensä vanki vaan tehtäväänsä hyvin hoitava, kansalaisille tärkeä instituutio. Menneisyytensä vankeja eivät muuten välttämättä ole harmaantuvat poliitikotkaan.

Leena Laurila

Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat