Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Epätasa-arvoinen kohtelu alkaa jo koulussa

Samat hyvät oppilaat saivat jopa useamman stipendin sen sijaan, että niitä olisi jaettu mahdollisimman monelle, myös näille keskiverto-oppilaille, kirjoittaa nimimerkki Pettyneen ysiluokkalaisen äiti.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Tyttäremme päätti peruskoulun tänä keväänä. Tänäkään vuonna hän ei saanut yhtään stipendiä eikä hymypatsasta, vaan nuo menivät niille samoille oppilaille kuten aikaisempinakin vuosina. Tytär ihmetteli asiaa ja totesi, että vaikka hän yritti parhaansa, ei hän saanut kiitosta yrityksistään.

Samat hyvät oppilaat saivat jopa useamman stipendin sen sijaan, että niitä olisi jaettu mahdollisimman monelle, myös näille keskiverto-oppilaille. Miten hyvää se olisikaan tehnyt tällaisen nuoren itsetunnolle! Yritin lohduttaa tytärtämme, mutta jouduin valitettavasti toteamaan, että epätasa-arvoinen kohtelu jatkuu myöhemminkin, jopa työelämässä.

Työntekijät on yleensä jaettu ykkös- ja kakkosluokkiin. Keskiverto-oppilaana minäkään en saanut yhtään stipendiä tai hymypatsasta koulu- ja opiskeluaikoinani, ja työpaikoillani olen yleensä kuulunut tuohon kakkosluokkaan.

Toivottavasti tämä ei ole periytyvää.

Pettyneen ysiluokkalaisen äiti

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat