Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomen Taksiliitto ei vastusta kilpailua

Taksiliitolle ensisijainen vaihtoehto on taksijärjestelmän kehittäminen nykylain pohjalta. Toinen on täysin markkinaehtoinen järjestelmä.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Ruotsalaisen Cabonline-taksiyrityksen toimitusjohtajan Ole Oftedalin haastattelusta (”Ruotsalainen taksijätti taivuttelee Suomea”, HS Kaupunki 16.6.) sai käsityksen, että Suomen Taksiliitto vastustaa kaikkea muutosta. Tämä ei pidä paikkaansa.

Noin 85:tä prosenttia kotimaisista taksiyrittäjistä edustava Taksiliitto on esittänyt lausunnossaan ensisijaisena vaihtoehtona taksijärjestelmän kehittämistä nykylain pohjalta.

Toisena vaihtoehtona on täysin markkinaehtoinen malli siinä tapauksessa, että kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina luotettavalla tavalla koko maan kattavasta taksipalveluverkostosta syystä tai toisesta luovutaan.

Täysin markkinaehtoisessa taksi- ja liikennejärjestelmässä pelisäännöt oikeuksineen, velvollisuuksineen ja esimerkiksi vakuutusmaksuineen ovat kaikille yksillä ja samoilla markkinoilla toimiville samat – oli kyseessä sitten romanialainen, ruotsalainen, bulgarialainen tai helsinkiläinen taksiyritys, puhumattakaan kansainvälisten pääomasijoittajien välitysalustoista.

Taksiliitto on lausunut näin liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) liikennekaariesityksestä. Lausunto löytyy muun muassa liikenne- ja viestintäministeriön verkkosivuilta.

Suomen Taksiliitto ei vastusta tai pelkää kilpailua.

Timo Koskinen

toimitusjohtaja

Suomen Taksiliitto

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat