Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hansel huolehtii tulkkauksen laadusta

Näin voidaan varmistaa, että esimerkiksi maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden oikeusturva toteutuu.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Suomen käännöstoimistojen liiton puheenjohtaja, käännöstoimisto Delinguan toimitusjohtaja Katja Virtanen käsitteli (HS Mielipide 22.6.) valtion yhteishankintayksikön Hanselin valmisteilla olevaa tulkkauspalvelujen kilpailutusta, jonka tarjouspyyntö julkaistaan alkusyksystä.

Yhteistyö ja vuorovaikutus asiakkaiden ja tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa on Hanselin kilpailutuksissa tärkeää. Kilpailutuksia valmistellaan asiakas- ja toimittajaryhmissä. Hansel laatii tarjouspyyntöasiakirjoista luonnoksia, joita asiakkaat ja toimittajat saavat kommentoida ennen niiden varsinaista julkaisua.

Tulkkauspalvelujen kilpailutuksessa on juuri tämä vaihe käynnissä. Tarjouspyyntöasiakirjoihin tehdään muutoksia asiakkailta ja palveluntoimittajilta saadun palautteen perusteella. Esimerkkinä tästä voidaan ottaa Virtasen kirjoituksessa mainitut harvinaisten kielten kokemustuntimäärät, joita tullaan muuttamaan palautteen perusteella, jotta mahdollistamme palvelun saannin.

Hanselin tavoitteena on varmistaa, että valtionhallinnolla on käytössään laadukkaat ja kattavat tulkkauspalvelut. Näin voidaan varmistaa, että esimerkiksi maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden oikeusturva toteutuu.

Anssi Pihkala

toimitusjohtaja, Hansel

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat