Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin on aika nimetä katu Hurriganesin mukaan

Juicella on tori, Lordilla aukio, Irwinillä kauppakeskus ja Andy McCoylla patsas – mutta Hurriganesilla ei mitään, kirjoittaa Kari Ojanen.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Legendaarinen Hurriganes-yhtye perustettiin vuonna 1971. Yhtyeen osuus suomirockin historiassa on kiistaton. Tästä huolimatta Helsingin kaupunki ei ole millään tavalla muistanut yhtyettä.

Juicella on tori, Lordilla aukio, Irwinillä kauppakeskus ja Andy McCoylla mäntypuinen patsas – mutta Hurriganesilla ei mitään.

Helsingin Kalliossa, suomalaisen rockin peruskeittämössä, on katu nimeltä Helsinginkuja. Tuo kadunpätkä voitaisiin nimetä uudestaan Hurriganeskujaksi.

Runsaan vuoden päästä on kunnallisvaalit. Kuka tahansa Helsingissä ehdokkaaksi asettuva voi varastaa idean. Asialla on kiire, sillä kaupungin byrokratia on hidas. Jos nimenmuutos aiotaan saada aikaan Hurriganesin 50-vuotispäivänä vuonna 2021, nyt pitäisi toimia.

Tietenkin olisi hyvä, jos idea toteutuisi aikaisemmin. Päällikkö Remu Aaltonen on muuttanut takaisin stadiin. Hän olisi kunniavieras paikan päällä, jos Hurriganeskuja näkee päivänvalon. Siihen saakka ei muuta kuin ”Get on baby, get on!”

Kari Ojanen

opettaja, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat