Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eliel Saarisen kalusteet vietiin kaatopaikalle

Helsingin rautatieaseman hallintorakennuksen huonekaluille ei saa käydä samoin kuin 1970-luvulla, kirjoittaa Olavi Kaisla.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Kulttuurisivuilla (HS 11.7.) oli mielenkiintoinen kirjoitus Helsingin rautatieaseman hallintorakennuksen tiloista. Se tuli tarpeeseen, sillä mahdollinen hävitys uhkaa Eliel Saarisen historiallisen rakennuksen sisustusta.

Toivottavasti nyt kunnioitetaan perinteitä enemmän kuin 1970-luvulla. Vierailin tuolloin työasioissa aika usein hallintorakennuksen eri kerroksissa. Kerran käytäville oli siirretty arkkitehdin suunnittelemia uniikkeja, tammisia huonekaluja. Kun kuulin, että ne poistetaan käytöstä, tarjouduin ostamaan ja kuljettamaan pois joitakin kalusteita. Asiaa luvattiin miettiä.

Myöhemmin sain kyselyyni vastauksen, että kaikki huonekalut oli jo viety kaatopaikalle. En voinut ostaa kalusteita, sillä se olisi kuulemma ollut kirjanpidollisesti hieman hankalaa.

Toivotaan, ettei enää ole kirjanpidollisia esteitä vaikkapa varastoida kansallisaarteiden luontoista tavaraa turvaan odottamaan vastuuntuntoisempia päättäjiä.

Olavi Kaisla

Kotka

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat