Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Median suhde Niinistöön on toisenlainen kuin Haloseen

Tarja Halosen aikana keskusteltiin jatkuvasti siitä, että presidentin tontin pitäisi pysyä mahdollisimman pienenä.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Kari Huhta pohdiskeli kolumnissaan (HS 14.7.) presidentin suosiota ja sitä, mitä suosiolla voisi tehdä. Sauli Niinistö nauttii lähes diktatuurimaita muistuttavasta kansansuosiosta. Tarja Halonen ylsi parhaimmillaan lähes samaan. Media kuitenkin suhtautui ja suhtautuu heihin eri tavalla.

Halosen aikana keskusteltiin jatkuvasti siitä, että presidentin tontin pitäisi pysyä mahdollisimman pienenä. Halosta ei olisi pitänyt päästää EU:n kokouksiin, ja jos päästettäisiinkin, ei hänelle pitäisi illallisilla kattaa omaa lautasta. Syököön omia eväitään eteisessä.

Nyt Niinistön aikana en ole kuullut yhtäkään puheenvuoroa siitä, että presidentin valtaoikeuksia pitäisi kaventaa. Niiden laventamisella tuntuisi enemmänkin olevan kannatusta. Tosin Halosen aikana Niinistö oli yksi niistä, jotka vastustivat tontin pienentämistä. Oletan Niinistön olleen sitä mieltä ilman ajatusta omasta lehmästä ojassa.

Mediaa ei kannata osoittaa tikulla, sillä turpiin tulee, mutta rohkenen silti väittää, että media ruokki ja ylläpiti Halosen tontin pienentämiskeskustelua.

Ilkka Ylönen

Vantaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat