Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Karavaanarit eivät lajitelleet jätteitään Pori Jazzissa

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Majoituin Pori Jazzissa hienosti toteutetulla Caravan-alueella aivan Kirjurinluodon kupeessa. Festivaalialueella oli myös erinomaisen hyvin organisoitu jätteiden kierrätys, josta muistutettiin toistuvasti päälavan valkokankaalla. Tyytyväisenä hoidin omassa vaunussani jätteiden lajittelun.

Pettymykseni oli suuri, kun menin sunnuntaina viimeisten joukossa tyhjentämään jäteastioitani. Avasin lähimmän jätepisteen biojäteastian, joka oli ääriään myöten täynnä kaikenlaista sekajätettä. Poltettavan jätteen säiliössä silmiin osui ensimmäisenä sekava röykkiö ruokajätettä sekoitettuna kaikkeen muuhun mahdolliseen jätteeseen.

Olen ajatellut jazzkansaan kuuluvan pelkästään sivistyneitä ja hyvin käyttäytyviä ihmisiä. Karavaanareitten keskuudessa tämän pitäisi olla itsestäänselvyys. Nyt tuli sellainen vaikutelma, että paikalla oli ollut täysin lukutaidotonta ja ajattelukyvytöntä roskasakkia.

Toivon, että tällaiseen ei tarvitse törmätä toista kertaa. Pidetään huoli yhteisen ympäristömme ja toistemme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä sekä nautitaan upeasta festarikesästä hyvillä mielin.

Ilkka Hjerppe

Orivesi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat