Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaikki isovanhemmat eivät ole supervaareja ja -mummuja

Isovanhemmista on ainakin se hyöty, että voi tehdä aina päinvastoin kuin he ovat tehneet, kirjoittaa nimimerkki Isi on vähän väsynyt.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Yleensä olen sivuuttanut huvittuneella hymähdyksellä suurten ikäluokkien mielipidesivuilla käymän omahyväisen keskustelun isovanhempien korvaamattomuudesta ja ylivertaisesta tietotaidosta nykyajan lapsiperheiden arjessa.

Isovanhemmuuskoordinaattoreiden ylistyslaulu (HS Mielipide 20.7.) kirvoitti minut kuitenkin ihmettelemään, missä sellaisia supervaareja ja -mummuja oikein on, joista he puhuivat.

Vaimoni vanhemmat muuttivat eläköidyttyään Suomen toiselle puolen, eikä pari lastenlasta ole heille riittävä syy muuttaa takaisin Helsinkiin. Omat vanhempani tekivät jo hyvin varhain selväksi, että itse se on pärjättävä ja oman palkan on riitettävä.

Eipä silti, ei omilla vanhemmillani edes olisi minkäänlaista kapasiteettia suoriutua 1970-luvulla koettujen yhden lapsen kasvatuskokemusten perusteella kahden pienen lapsen mukanaan tuomista arjen haasteista, joten ei heiltä voi siinä suhteessa apua odottaakaan.

Meidän perheemme taloudellinen ja henkinen hyvinvointi on vain ja ainoastaan meidän, kahden X-sukupolveen kuuluvan pullamössövanhemman, vastuulla. Jopa silloin, kun vaimoni ja toinen lapseni joutuivat yöllä sairaalaan, minulla oli vaikeuksia saada houkuteltua jompikumpi näistä superisovanhemmista valvomaan nukkuvaa lastenlastaan.

No, kyllähän isovanhemmista aina jotain hyötyä on. Jos ei muuta, niin ainakin voi tehdä aina päinvastoin kuin he ovat tehneet, niin tietää, että ei ole omien lastensa vanhempana ainakaan täysin epäonnistunut.

Isi on vähän väsynyt

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat