Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki on ihana luontokaupunki

Helsingin itälähiöitä ei voi verrata Lontoon puistoihin, mutta ei Lontoonkaan köyhemmillä alueilla niin hienoa ole.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Olin aivan ihmeissäni ja vihainen Merja Draken kirjoituksesta (HS Mielipide 11.7.). Tuli mieleeni, onko hän koskaan kierrellyt Helsingissä.

Täällä on monia tosi kauniita puistoja, kuten Kaivopuisto, Tähtitorninmäki, Sinebrychoffin puisto, Vanhan kirkon puisto, Esplanadin puisto, Sibeliuspuisto, Lapinlahden sairaalan puisto sekä uusi Töölönlahden puisto, joka yhtyy Hesperian puistoon ja jatkuu Eläintarhan ja Laakson kautta Keskuspuistoon, joka taas jatkuu aina Pitkäkoskelle ja Haltialan tilalle asti. Siellä ei tosin ole viivasuoria käytäviä, mutta todella kaunista ja vaihtelevaa luontopolkua on.

Myös Helsingin rantareitit ovat todella hienoja. Niillä voi kävellä tai fillaroida lähes Helsingin niemen ympäri.

Totesimme juuri äskettäin mieheni kanssa kulkiessamme Herttoniemestä Viikinrannan kautta Arabianrantaan, kuinka upea luontokaupunki Helsinki rantoineen ja saarineen on. Täällä on myös kaksi hienoa kasvitieteellistä puutarhaa ja Kaupungin puutarha kasvihuoneineen. Töölönlahdella voi nähdä monia vesilintuja.

Ei Helsingin itälähiöitä voi verrata Lontoon puistoihin, mutta ei Lontoonkaan köyhemmillä alueilla niin hienoa ole. Se on totta, että täällä olisi parantamista siisteydessä monissa paikoissa. Keskusta kyllä hoidetaan aika hyvin.

Raija Hanste-Söderlund

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat