Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mechelininkadun vaarat on huomattu kaupunginhallituksessa

Muualla Euroopassa autoillessa huomaa, että raskaan liikenteen läpiajoa kaupunkien keskustojen halki rajoitetaan reippaasti. Miksei meilläkin?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Maija Gustafsson kirjoitti (HS Mielipide 24.7.) aiheellisesti siitä, että Mechelininkadun raskas läpiajoliikenne tekee kadusta turvattoman. Gustafsson toi esiin myös huolen siitä, että kaupunki ei ole kyennyt tekemään mitään konkreettista turvallisuuden parantamiseksi.

Kaupunginhallituksessa huoli Mechelininkadun liikenteestä on otettu vakavasti. Tehdyt selvitykset osoittavat, että 62,4 prosenttia Mechelininkadun pohjoiseen suuntautuvasta liikenteestä ylittää nykyisen nopeusrajoituksen. Tilanne on kestämätön.

Kesäkuun viimeisessä kokouksessa edellytimme, että Taivallahden koulun välittömässä läheisyydessä kulkevan liikenteen osalta etsitään tapa alentaa ajonopeuksia 11. elokuuta alkaen Mechelininkadun remontin alkamiseen saakka.

Kokonaan toinen kysymys on raskaan liikenteen läpiajo. Sen vähentämiseksi tarvitaan uusia liikenneratkaisuja. Esimerkiksi ajatusta keskustatunnelista ei saisi unohtaa.

Muualla Euroopassa autoillessa huomaa, että raskaan liikenteen läpiajoa kaupunkien keskustojen halki rajoitetaan reippaalla kädellä. Miksei meilläkin?

Laura Rissanen

kaupunginhallituksen jäsen

kokoomuksen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat