Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten kannattaja mielipidesivulla: Vihamielisyys ja nimittely ovat häpeäksi puolueelleni

Vakaumuksellisena kristittynä uskon, että jokaisella ihmisellä on luovuttamaton ja loukkaamaton ihmisarvo.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Perussuomalaisena olen vilpittömästi huolissani ja pahoillani puolueeni tilasta. Huoleni ei liity niinkään heikkoihin kannatuslukuihin vaan joidenkin puolueeni kannattajien asenteeseen.

Arvostan esimerkiksi puheenjohtajaamme Timo Soinia. Puolueessani ja sen liepeillä on kuitenkin myös ihmisiä, joiden ensisijainen elämäntehtävä näyttää olevan varsinkin tietyistä maista tulevien ihmisten halveksiminen ja nimittely. Sellainen on häpeällistä.

Minäkin olen maahanmuuttokriittinen. Minulle se ei tarkoita vihaa vaan järjen käyttöä. Apua tarvitsevia ja vaarassa olevia pitää auttaa, mutta tiedostan, etteivät kaikki tulijat kuulu tähän ryhmään. Rikoksia ei tietenkään pidä hyväksyä ja hyssytellä. Vakaumuksellisena kristittynä uskon, että jokaisella ihmisellä on kuitenkin luovuttamaton ja loukkaamaton ihmisarvo.

Puolueeni määrittelee itsensä kristillis-sosiaaliseksi. Mielestäni joukossamme on nyt paljon sellaisia, jotka nakertavat tuon määritelmän uskottavuutta. Toivon, että heidät laitettaisiin aisoihin. Silloin tällä puolueella voisi vielä olla valoisa tulevaisuus.

Pia Tiusanen

Riihimäki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat