Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onnea hopeahääpareille, hoitakaa parisuhdettanne

Monelle on varmasti tuttua, että puolisoa kiinnostavat enemmän kännykkä ja tietokone kuin oman kumppanin asiat.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Eeva-Liisa Pere kirjoitti Sunnuntai-sivuilla (HS 31.7.) hopeahäiden jälkeisistä avioeroista. Juttu osui ja upposi. Toivottavasti se sai jonkin parin jopa miettimään, että onkohan ero sittenkään paras ratkaisu.

Elämä on lähes koko ajan haasteellista. Myös viisikymppisillä on omat vaikeutensa. Ikä ja mahdolliset sairaudet alkavat rasittaa ja työ muuttuu koko ajan vaativammaksi. Eteen tuleviin muutoksiin ei enää sopeudu yhtä hyvin kuin parikymppisenä.

Kun lapset sitten lopulta muuttavat pois kotoa, moni ajattelee, että ”tässäkö tämä oli?” Sitten hankitaan esimerkiksi moottoripyörä tai nuorempi rakastaja(tar). Halutaan nuoruus takaisin vaikka vain hetkeksi.

Monelle on varmasti tuttua, että puolisoa kiinnostavat enemmän kännykkä ja tietokone kuin oman kumppanin asiat. Kun vielä läheisyyden ja seksin tarpeet vähentyvät eri aikaan, aletaan miettiä eroa. Naisilla erohalujen on ajateltu liittyvän vaihdevuosiin.

Erossa on se riski, että voi joutua viettämään loppuelämän yksin. Ainakin naisilla. Vapaana olevista samanikäisistä miehistä suuri osa on ulkoruokintaan laitettuja, parisuhdekammoisia tai Alkon vakioasiakkaita.

Tunnen eronneita naisia ja miehiä. Mielenkiintoisinta on, että keskenään liitossa olleet kertovat avioelämänsä aivan erilaisina – kuin eivät olisi naimisissa keskenään koskaan olleetkaan.

Niinhän se on, että avioliittoon tarvitaan kaksi myönteistä ilmaisua mutta ero tulee yleensä yhdellä ilmaisulla.

Onnea kaikille hopeahääpareille. Tehkää työtä liittonne eteen. Nenät irti kännyköistä, menkää räpläämään puolisojanne. Tulos voi olla aika miellyttävä molemmille.

Irene Palander

Siuntio

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat