Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jätkäsaaressa on tarvetta peltipoliisille

Päätöksenteko on hajautunut: projektijohtaja vastaa suunnittelusta ja yksityiset rakennuttajat omista työmaistaan, mutta peltipoliiseista vastaa taas jokin toinen kaupungin taho.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Luin ilolla Helsingin Sanomista (2.8.), että Helsinki aikoo hankkia lisää nopeuskameratolppia eli peltipoliiseja. Erityisen iloinen olisin, jos kaupunki päättäisi asettaa tolpan myös tänne Jätkäsaareen Välimerenkadulle.

Me jätkäsaarelaiset olemme olleet huolestuneita asuinalueemme liikenneturvallisuudesta. Alue on rakennustyömaana vielä useita vuosia, ja liikenne on hyvin villiä. Alueen keskeneräinen luonne saa valitettavan useat autoilijat ajamaan huomattavaa ylinopeutta Välimerenkadulla.

Nopeusrajoitusta (30 km/h) rikotaan surutta, ja autoilijat syöksyvät suojatielle. Vaaratilanteita on jatkuvasti. Olen keskustellut usean asukkaan kanssa läheltä piti -tilanteista.

Kaupungin vastaavat virkamiehet ovat olleet yhteistyökykyisiä, mutta ongelma tuntuu olevan, että päätöksenteko on hajautunut: projektijohtaja vastaa suunnittelusta ja yksityiset rakennuttajat omista työmaistaan, mutta peltipoliiseista vastaa taas jokin muu taho. Kokonaisratkaisua tilanteeseen on ilmeisen vaikea saada.

Toivonkin, että kaupungin päättävät tahot ottaisivat Jätkäsaaren alueen liikenneturvallisuuden asiakseen ja saisimme oman nopeuskameratolpan.

Katariina Styrman

Jätkäsaari, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat