Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lupaukset unohtuvat vallan kahvassa

Ei kai se, että keskustalaiset poliitikot ovat harrastaneet sosiaalipolitiikkaa, anna puolueelle ikiaikaista nautintaoikeutta Kelan pääjohtajan virkaan?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Keskustan entinen puoluesihteeri Pekka Perttula selvitti ansiokkaasti keskustan sosiaalipoliittisen ajattelun pitkää linjaa (HS Mielipide 5.8.).

Hän ei kuitenkaan vastannut sanallakaan Marko Junkkarin kolumnissaan (HS 4.8.) esittämään kysymykseen: Miksi Kelan pääjohtaja on aina keskustalainen? Ei kai se, että keskustalaiset poliitikot ovat harrastaneet sosiaalipolitiikkaa, anna puolueelle ikiaikaista nautintaoikeutta Kelan pääjohtajan virkaan? Sellaista pykälää ei tietääkseni ole Suomen perustuslakiin kirjoitettu.

Kun seuraavan pääjohtajan nimitys on viittä vaille valmiiksi suhmuroitu, on pakko todeta jälleen: se, mitä puoluejohtaja sanoo ennen vaaleja, ei anna mitään takeita siitä, miten hän toimii vallan kahvaan päästyään. Kun Juha Sipilästä (kesk) tuli pääministeri, aiemmat puheet sulle–mulle-politiikan lopettamisesta lensivät roskakoriin heti sen lupauksen jälkeen, ettei koulutuksesta leikata. Ei ihme, etteivät kansalaiset jaksa kiinnostua politiikasta.

Risto Pitkänen

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat