Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miesten ongelmista kirjoitetaan paljon

On kiinnostavaa, kuinka usein naisten ongelmia käsittelevät kirjoitukset saavat vastaansa ”entäs miehet sitten” -argumentin.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Antero Kemppainen ihmetteli (HS Mielipide 9.8.), miksi toimittajat eivät kirjoita miesten ongelmista.

Nopealla laskemisella saman päivän Helsingin Sanomissa 38 kirjoitusta käsitteli miestä/miehiä tai niissä kommentoijana oli mies/miehiä. Naisista vastaava luku oli 14. Useassa kirjoituksissa puhuttiin pääosassa olevan miehen ongelmista.

Kemppaisen mainitsemista päihdeongelmista, syrjäytymisestä, työttömyydestä, itsemurhista ja asunnottomuudesta kirjoitetaan mediassa jatkuvasti ja laajasti. Ja hyvin usein mainitaan, että kyseiset ongelmat koskettavat erityisesti miehiä. Pohditaan ilmiön syitä sekä toimenpiteitä asioiden korjaamiseksi.

On kiinnostavaa, kuinka usein naisten ongelmia käsittelevät kirjoitukset saavat vastaansa ”entäs miehet sitten” -argumentin. Ikään kuin julkisuudessa voisi käsitellä vain yhtä ongelmaa kerrallaan. Vai onko kyse siitä, että ihmisen pitäisi valita puolensa; voit huolestua vain joko naisten tai miesten ongelmista. Vai onko niin, että jos naisten asema paranee jossakin asiassa, miesten asema automaattisesti huononee?

Suomalaisessa yhteiskunnassa miehet ovat äänessä mediassa, politiikassa, yritysten johdossa ja kaduilla. Sen sijaan köyhät, työttömät tai asunnottomat miehet kaipaavat kovasti puolesta puhujaa. Samoin kuin väkivaltaa kokeneet, työurallaan syrjintää kohdanneet, kaduilla huutelua kuunnelleet naiset. Heitä puolustamaan voimme kaikki tulla mukaan.

Outi Tommila

Kerava

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat