Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kun tilaat ruoat netistä, säästyt heräteostoksilta

Oikeastaan voi ihmetellä, miksi kukaan perheellinen enää vaivautuu kauppaan, kun ostokset tulevat kätevästi kotiovelle.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat kertoi (15.8.), että ruoan verkkokauppaa on vaikea saada kannattavaksi ja että kuluttajat suhtautuvat varovaisesti ruoan tilaamiseen netistä.

Ruoan verkkokaupassa on uskoakseni valtava potentiaali kauppiaille. Perheeni on siirtynyt miltei kokonaan verkkokaupan asiakkaaksi. Aikaa ja hermoja säästyy, kun työpäivän jälkeen ei tarvitse tunkeilla hyllyjen välissä eikä kassajonossa.

Oikeastaan voi ihmetellä, miksi kukaan perheellinen enää vaivautuu kauppaan, kun ostokset tulevat kätevästi kotiovelle – ja vieläpä halvemmalla: rahaa säästyy selvästi, kun heräteostokset jäävät tekemättä.

Olennaista ruoan verkkokaupassa on, että kuljetukset järjestetään täsmällisesti ja riittävän tarkalla aikahaarukalla. Tärkeää on myös, että tuoretuotteet todella ovat tuoreita. Liian usein viimeinen käyttöpäivä on ovella ja tomaatit valmiiksi pehmeitä. Tällaiset kokemukset eivät kannusta epäilevää kuluttajaa siirtymään verkkokaupan asiakkaaksi.

Lisäksi verkkokaupan valikoiman tulisi olla tietenkin mahdollisimman laaja, jottei puuttuvia tuotteita tarvitsisi lähteä erikseen hakemaan kaupasta.

Joni Siikavirta

varatuomari, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat