Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nettideittailu on raakaa peliä – kymmenen vuotta treffejä tuhosi itsetuntoni

Minulta on kysytty rasvaprosenttia, painoa, pituutta, alapääni yksityiskohtia ja kengännumeroa. Vähemmän on kysytty siitä, mikä tekee minut onnelliseksi, kirjoittaa nimimerkki Ikuisesti yksin.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Aloitin kymmenen vuotta sitten nettideittailun tositarkoituksella. Olen käyttänyt useita deittisivustoja, juossut treffeillä ja tutustunut uusiin ihmisiin. Käteen on jäänyt lyhyitä tapailusuhteita, joista yksikään ei ole johtanut seurusteluun.

Olen tavallinen 40-vuotias nainen. Minulla on hyvä työpaikka asiantuntijatehtävissä, harrastan monipuolisesti niin kulttuuria kuin liikuntaakin ja olen melko aktiivinen vapaa-aikanani. Osaan myös köllötellä sohvalla telkkaria katsellen. Olen hoikka ja pitkä – en urheilullinen mutten sohvaperunakaan. Minua on kuvailtu hauskaksi, kivannäköiseksi, ystävälliseksi, mukavaksi ja empaattiseksi. Silti olen yksin, ilman parisuhdetta. Missä vika?

Minulta on kysytty rasvaprosenttia, painoa, pituutta, alapääni yksityiskohtia, kengännumeroa ja muita pinnallisia asioita, jotka ilmeisesti vaikuttavat suuresti parisuhteen muodostamiseen. Vähemmän on kysytty siitä, mikä tekee minut onnelliseksi tai minkälainen ihminen olen parisuhteessa.

Minua kiinnostaa kumppaniehdokkaassa se, minkälainen ihminen hän on, mitkä asiat häntä kiinnostavat ja miten hän viettää vapaa-aikaansa. Kiinnostavaa on myös tietää, minkälaisia haaveita ja unelmia toisella on ja miten hän on ajatellut toteuttaa niitä. Olen lähtenyt melko ennakkoluulottomasti monenlaisten miesten kanssa treffeille – myös sellaisten, joista en ole alkuun ollut niin kovin innostunut.

Kumppanin etsintä netissä on raakaa peliä. Koen menettäneeni näiden kymmenen vuoden aikana itsetuntoni täysin, kun olen yhä uudelleen kerännyt itseni ja lähtenyt taas tapaamaan uutta miestä. En ole itsekään kelpuuttanut kaikkia, mutta syyni ovat useimmiten olleet enemmän sisäisiä kuin ulkoisia.

Miesten syyt sen sijaan ovat usein vaikuttaneet kovin pinnallisilta. Viimeksi sain pakit kivalta mieheltä, koska olen liian pitkä. Mies oli minua viisi senttiä lyhyempi, ja muuten meillä synkkasi oikein kivasti. Minua pituusero ei olisi haitannut, koska minusta parisuhteen muodostaminen ei ole viidestä sentistä kiinni.

Onnea jokaiselle sinkulle parin etsintään. Toivottavasti löydätte sen unelmien prinsessan, jota olette etsimässä. Toivon edelleen myös itse löytäväni sen fiksun, kivan miehen, jota olen kymmenen vuoden ajan etsinyt.

Ikuisesti yksin

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat