Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Armeijan käyneet tai keskeyttäneet saavat apua

Teemme etsivää nuorisotyötä Helsingissä ja olemme tiivistäneet viime aikoina yhteistyötä muun muassa Santahaminan varuskunnan kanssa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Sami Munther kertoi (HS Torstai 18.8.) kokemuksistaan mielenterveysongelmista toipumisesta ja kotiinsa eristäytymisestä. Kirjoituksessa hän mainitsi, että armeijan jälkeen kukaan ei ottanut koppia hänestä ja kysyi: ”Nykyään tehdään etsivää nuorisotyötä, mutta etsitäänkö edelleenkään niitä nuoria miehiä, joilta jää armeija kesken?”

Vastaus on: kyllä etsitään.

Järjestelmä ei ole aukoton, ja voimme puhua vain omista kokemuksistamme ja tilanteesta Helsingissä. Teemme etsivää nuorisotyötä Helsingissä ja olemme tiivistäneet viime aikoina yhteistyötä muun muassa Santahaminan varuskunnan kanssa. Varuskunnan sosiaalikuraattorin kautta olemme saaneet apua tarvitsevien armeijan päättäneiden tai keskeyttäneiden yhteystietoja. Sama koskee myös siviilipalvelusta suorittavia. Tämän jälkeen otamme heihin yhteyttä ja sovimme tapaamisen, jonka perusteella aloitamme ratkaisujen etsimisen näiden nuorten ongelmiin.

Helsingissä etsivää nuorisotyötä tekee useampi taho, meidän lisäksemme i Sveps ja Vamos sekä Helsingin kaupungin omat etsivät. Onneksi tilanne on parantunut Muntherin armeija-ajoista. Emmehän halua kenenkään menettävän 15 vuotta nuoruudestaan tai kokevan vielä huonompaa kohtaloa.

Asmo Kytö

Minna Mäkinen

etsivän nuorisotyön etsivät

Helsingin seudun erilaiset oppijat

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat