Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kisoihin pitäisi päästä vain tuoreilla tuloksilla

Esimerkiksi Kalevan kisat voitaisiin käydä noin kuukausi ennen arvokisoja, ja siellä lajeittain kolme parasta tulosrajan ylittänyttä saisi edustuspaikan.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Suomalaisten menestys Riossa oli yhden mitalin verran yli ennakko-odotusten. Viimeistään nyt olisi peiliin katsomisen paikka. Onko jossain jotain mätää, kun muiden Pohjoismaidenkin menestys on aivan eri luokkaa kuin meillä?

Suomessa valitaan edustusurheilijoita seuraaviin olympialaisiin tai MM-kisoihin viimeistään keväällä tulosrajan ylityttyä – tietämättä ollenkaan, mikä urheilijan kunto on juuri ennen kisoja. Tuntuu vähän siltä, että tärkeintä on varmistaa ”pomojen” kisamatkat.

Eikö olisi aika kokeilla esimerkiksi Yhdysvalloista tuttua käytäntöä, jossa arvokisojen alla pidettävissä mestaruuskisoissa parhaiten pärjänneet valitaan edustamaan maataan? Lajin hallitseva mestarikin saattaa pudota joukkueesta.

Esimerkiksi Kalevan kisat voitaisiin käydä noin kuukausi ennen arvokisoja, ja siellä lajeittain kolme parasta tulosrajan ylittänyttä saisi edustuspaikan. Hankaluus on siinä, että ”pomojen” kiintiö todennäköisesti pienenisi, mutta lähtökohtana on oltava urheilijan kunto kisojen aikaan eikä vuotta aiemmin.

Vähimmäistavoitteena olisi pidettävä urheilijan yltämistä omaan ennätykseensä tai kauden parhaimpaan tulokseensa. Kaikkien on ansaittava paikkansa, ja erityisesti rahan jakamisessa on vastedes vaadittava tulosvastuuta. Tilanne on selkeä: tulos tai ulos.

Ritva Nyqvist

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat