Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi urheilumäärärahat pitää viedä nuorilta?

Kuinka montaa huippu-urheilujohtajaa ja virkamiestä urheilumäärärahojen supistukset koskevat?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Hiljattain uutisoitiin, että urheiluun tarkoitettavia määrärahoja supistetaan 800 000 eurolla. Tämä johtuu siitä, että viime vuosina rahoja on käytetty löysästi ja jopa vastoin ohjeita, myös vääriin tarkoituksiin. Siltä osin rahahanojen tiukentaminen on ymmärrettävää.

Sitä en kuitenkaan ymmärrä, miksi supistaminen kohdistetaan nuorten urheilijoiden valmennusmäärärahoihin. Miksi näin tehdään? Tähän toivoisin perusteluja, en selittelyä. Sitä huippu-urheilun johto on aina osannut tehdä.

Juuri päättyneen Suomi– Ruotsi-yleisurheilumaaottelun suurimpia ilonaiheita olivat nuoret urheilijamme. Samoin erilaisissa nuorten kansainvälisissä arvokisoissa olemme saavuttaneet menestystä. Meillä on juuri nyt useita huippulahjakkuuksia esimerkiksi yleisurheilussa, jääkiekossa, lento- ja koripallossa.

Urheilumme tarvitsee kipeästi lisää hyviä päätoimisia valmentajia ja mahdollisuuksia harjoitella ulkomailla. Tämä koskee nimenomaan nuorien lahjakkuuksien ohjaamista.

Lopuksi kysyn, kuinka montaa huippu-urheilujohtajaa ja virkamiestä supistuspäätökset koskevat? Siitä en ole nähnyt mainintoja.

Jukka Linkoheimo

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat