Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lastenvaunut jaloilleni lykännyt äiti ei pyytänyt anteeksi

Tänä kesänä olen kohteliaasti huomauttanut joitain aikuisia ihmisiä asioista, jotka ovat mielestäni olleet huomauttamisen arvoisia. Vastaukseksi olen saanut solvauksia ja ärräpäitä, kirjoittaa Markku Niemi.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Tänä kesänä olen kohteliaasti huomauttanut joitain aikuisia ihmisiä asioista, jotka ovat mielestäni olleet huomauttamisen arvoisia. Äiti on työntänyt lastenvaunut jaloilleni, pyöräilijä ajanut jalkakäytävällä melkein päälleni ja tupakoitsija sytyttänyt savukkeensa sisätiloissa noin seitsemän metrin päässä ulko-ovesta.

Vastaukseksi olen saanut näiltä siisteiltä, kunnollisen oloisilta aikuisilta ihmisiltä vain solvauksia ja ärräpäitä vailla merkkejä ymmärryksestä, että he olisivat olleet väärässä tai toimineet epähuomiossa epäsoveliaasti. Aivan kuin vika olisi ollut minun. Ihmettelenkin, onko tämä epäkunnioittava käytös tapojen puutetta ja johtuuko se huonosta itsetunnosta.

Hyvin käyttäytyvä ihminen voi mielestäni auliisti myöntää itselleen käyttäytyneensä harkitsemattomasti ja pyytää anteeksi. Näin molemmille osapuolille jää käsitys huomaavaisuudesta ja teon tahattomuudesta, ja molemmat voivat jatkaa matkaansa tahoilleen ilman ihmettelyä.

Markku Niemi

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat