Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yliopistotkin menestyvät yhdessä tekemällä

Organisaatio toimii parhaiten kaikkien sen työntekijäryhmien keskinäisen kunnioituksen ja yhteistyön ilmapiirissä.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Professori Pekka Mattila sanoi HS:n haastattelussa (7.9.), että yliopistojen hallinnossa ”olisi paljon löysää”, josta leikata.

Lähempää katsoen tilanne näyttäytyy erilaisena. Tuoreen organisaatiouudistuksemme yhteydessä minulla on ollut ilo keskustella henkilökohtaisesti yliopistomme opintoasioiden hallinnon yli sadan työntekijän kanssa. Näistä keskusteluista mieleen jäivät päällimmäisinä ihmisten vahva ammattitaito ja sitoutuminen tärkeään työhönsä Turun yliopiston ja sen opiskelijoiden hyväksi. Ihmiset kokivat myös, että sekä opiskelijat että opetushenkilökunta arvostavat heidän työtään.

Organisaatio toimiikin parhaiten kaikkien sen työntekijäryhmien keskinäisen kunnioituksen ja yhteistyön ilmapiirissä. Yhteistyöhön kuuluu myös kehittämisaspekti. Voinkin omasta ja muiden yliopistojen rakkaiden kollegoideni puolesta luvata, että hallinto on aina valmis vuoropuheluun toimintansa tehokkuudesta ja laadusta.

Myös perusteltu kritiikki on tietysti tervetullutta. Parhaimmillaan sekin annetaan asenteella, joka tähtää yliopistojemme menestymisen edistämiseen koko yliopistoyhteisön yhteistyöllä.

Petri Sjöblom

opintoasiainjohtaja

Turun yliopisto

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat