Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verotuloihin on vaikutettu myös poliittisilla päätöksillä

Työttömien ja pakolaisten ”paapominen” herättää yleistä närkästystä, mutta rikkaiden paapomiseen ei kiinnitetä läheskään samanlaista huomiota.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Pekka Pohjola väitti, että Suomella ei enää olisi varaa nykyiseen työttömyysturvaan, koska verotulot ovat pienentyneet dramaattisesti (HS Mielipide 7.9.).

Verotuloihin on kuitenkin vaikutettu myös poliittisilla päätöksillä: on tehty veronkevennyksiä ja säädetty verohelpotuksia, jotka suosivat erityisesti hyväosaisia. Veroja olisi voitu kantaa enemmänkin.

Työttömien ja pakolaisten ”paapominen” herättää yleistä närkästystä, mutta rikkaiden paapomiseen ei kiinnitetä läheskään samanlaista huomiota. Tämä johtuu siitä, että kovin monet haluaisivat itse olla rikkaita, vaikka se on mahdotonta. Kyse on lapsellisesta, narsistisesta haihattelusta, joka ei paranna kenenkään asemaa.

Rikkautta voidaan sekä käsitteellisesti että aineellisesti luoda ainoastaan synnyttämällä köyhyyttä eli tuloeroja. Sellainen meno jatkuu niin kauan kuin suomalaiset hairahtuvat äänestämään maahan porvarihallituksen.

Markus Lång

filosofian tohtori

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat