Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi näytti syksyn tultua tylyn puolensa

Voisiko joku kertoa meille, miten vastaamme afgaanipojan kysymykseen, miksi Suomi ei hyväksy häntä?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Perheemme on kuluneen kesän aikana saanut tilaisuuden tutustua ihanaan afgaanipoikaan, kun saimme Helsingin Diakonissalaitoksen kummiperhetoiminnan kautta hänet kummipojaksemme. Poika saapui viime syksyn turvapaikanhakijasumassa Suomeen, alaikäisenä, yksin, ilman perhettä.

Kesän aikana olemme tehneet pojan kanssa yhdessä monia asioita. On ollut molemminpuolinen ilo tutustua. On tuntunut hienolta saada tutustuttaa poikaa suomalaiseen kulttuuriin ja esitellä kaunista luontoamme ja paikkoja. Kesäinen Suomi näyttikin parhaita puoliaan, kun teimme retkiä saaristoon ja nautimme lämpimistä päivistä yhdessä. Nyt syksyn tullen Suomi onkin sitten näyttänyt tylymmät puolensa, kun poika sai kuulla, ettei hänelle myönnetä turvapaikkaa Suomesta.

Poika haluaisi opiskella hammaslääkäriksi. Hän on motivoitunut opiskelemaan ja tottunut työntekoon. Nyt Suomi haluaa lähettää hänet takaisin maahan, jossa häntä ei odota kuin epävarma ja toivottomalta näyttävä tulevaisuus, mahdollisesti kuolema. Voisiko joku kertoa meille, miten vastaamme pojan kysymykseen, miksi Suomi ei hyväksy häntä?

Satu Koivuhovi

Tommi Wallenius

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat