Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ympäripyöreyksiä on kuultu jo riittävästi

Ehkä Sdp:n kannattaisi teetättää oma tutkimus heille läheisessä Aleksanteri-instituutissa.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Sdp:n eliitti on arvostellut julkisuudessa voimakkaasti Ulkopoliittisen instituutin uutta Venäjä-raporttia. Raporttia on syytetty pelottelusta, yksisilmäisyydestä ja siitä, ettei sitä varten pyydetty näkemyksiä Aleksanteri-instituutista. Arvostelu on nostanut raportin annin laajaan tietoisuuteen.

Monet tunnetut tahot ovat kiitelleet raportin tuloksia avoimuudesta ja rehellisyydestä, joka on uutta ulkopolitiikan tutkimuksissa. Asiantuntijat viisastelevat siitä, täyttääkö raportti tutkimuksen kriteerit. Tärkeintä lukijan kannalta lienee se, että tulokset ovat ymmärrettäviä ja helposti luettavia – ilman ympäripyöreitä lausumia, joita yya-aikakaudella saatiin aivan riittävästi. Ehkä Sdp:n närkästys kumpuaa osin tästä uudesta tavasta lähestyä Venäjää. Venäjäähän on Suomessa perinteisesti käsitelty silkkihansikkain.

Sdp:n kannattaisi kenties teetättää oma tutkimus heille läheisessä Aleksanteri-instituutissa, jotta saisimme ”demarilaisen” tutkimustuloksen. Voisimme sitten vertailla tutkimusten tuloksia ja saada ehkä monipuolisemman näkemyksen Venäjän tilanteesta.

Jukka Immonen

Espoo

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat