Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kardiologian osastolla olin varmoissa käsissä

Tunsin kaiken aikaa olevani turvassa ja arvostettu.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Radiologian erikoislääkäri Riitta Korpisaari oli tuntenut olonsa turvattomaksi ja arvottomaksi helsinkiläisessä sairaalassa ja kyseli mielipidekirjoituksessaan (HS 14.9.) empatian, inhimillisyyden ja ihmisenä ihmiselle olemisen perään.

Omat kokemukseni helsinkiläisistä sairaaloista rajoittuvat niihin kahdeksaan päivään, jotka vietin sydämenpysähdyksen takia Meilahdessa ensin teho-osastolla ja sen jälkeen telemetriavalvonnassa ja vuodeosastolla. Voin vakuuttaa, että ainakin huhtikuun toisella viikolla kaikki Korpisaaren sairaalahoidolta toivomat ominaisuudet olivat vahvasti läsnä kaikissa kohtaamissani lääkäreissä, hoitajissa, apuhoitajissa ja kahvilatyöntekijöissä.

Teho-osastolla vaimoni jaksamisesta huolehdittiin koko sen ajan, kun minua hoideltiin takaisin elävien kirjoihin. En ole koskaan tuntenut olevani varmemmissa käsissä kuin kardiologian osastolla toipuessani. Totta kai kaikilla on kova kiire eikä jokaisen vuoteen viereen riitä kädestä pitäjää vuorokauden ympäri, mutta ainakin minä tunsin kaiken aikaa olevani turvassa ja arvostettu.

Kiitos vielä kerran Meilahden teho-osastolle ja kardiologian osastolle. Täällä on ainakin yksi tyytyväinen takaisin työelämään palannut asiakas.

Jussi Vahter

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat