Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toivon, että kynttilämeri herättää päättäjät

Jos rasistit saavat heiluttaa lippujaan ja potkia ihmisiä, meidän, jotka emme sitä hyväksy, on syytä osoittaa näkemyksemme.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Poikkesin reitiltäni ja vein kynttilän Helsingin Asema-aukiolle äärioikeistolaisen väkivallan uhrin muistoksi.

Olen vähän vierastanut sitä, että järkyttäviä kuolemia muistetaan kynttilöin tapahtumapaikoilla. Nyt toivon, että mahdollisimman monet tekisivät niin. Ei vain näinä päivinä vaan niin kauan kunnes poliitikot ja viranomaiset ryhtyvät helppojen surunvalittelusanojen lisäksi toimeen estääkseen rasistisen toiminnan, uhkailun ja sanoman levittämisen.

Jos rasistit saavat heiluttaa lippujaan ja potkia ihmisiä, meidän, jotka emme sitä hyväksy, on syytä osoittaa näkemyksemme niin rasisteille kuin vastuutaan mieluusti vältteleville päätöksentekijöillekin.

Pelkkä kynttilä ei tietenkään riitä, eivätkä liioin yksittäiset kirjoitukset ja muut mielenilmaukset. Edes järjestöjen toiminnan kieltäminen tai valvonta eivät estä pieniä ääriryhmiä ajamasta asiaansa. Mutta kaikki toimet ovat tarpeen pitämään nämä ryhmät pieninä. Toivottavasti niin pieninä ja syrjässä, ettei uusia uhreja enää tule.

Marjo Lyytikäinen

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat