Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vihreät ratkaisevat Keskuspuiston kohtalon

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Helsingin tulevasta yleiskaavasta päätetään lähiviikkoina. Kaavaehdotuksessa on monta kiistanalaista kohtaa, joista yksi suurimmista on Keskuspuiston säästäminen – tai nakertaminen, erityisesti Hämeenlinnanväylän varrella, Haagan ja Maunulan välillä.

Tiedämme, että vasemmistoliiton, perussuomalaisten, Rkp:n, keskustan, kristillisdemokraattien, Skp:n sekä yhden riippumattoman jäsenen valtuustoryhmät ovat sitoutuneet säästämään Keskuspuiston. Näiden ryhmien yhteinen voima, 30 valtuutettua 85:stä, ei kuitenkin riitä yleiskaavan muuttamiseksi siten, että Keskuspuisto säilyy koskemattomana tulevillekin sukupolville. Siihen tarvitaan meidän lisäksemme ainakin yhden suuremman puolueen tuki. Katseet kääntyvät siis kokoomukseen, sosialidemokraatteihin ja erityisesti vihreisiin.

Kyseessä on Helsingin suurin ja arvokkain viheralue, joka on suurimmaksi osaksi luonnontilassa. Uskoisi, että vihreät haluaisivat sen säilyttää. En haluaisi olla vihreiden ehdokkaana kevään kuntavaaleissa vastaamassa kysymyksiin siitä, että miksi vihreä puolue oli mukana nakertamassa Keskuspuistoa.

Björn Månsson

Rkp:n kaupunginvaltuutettu,

ryhmän puheenjohtaja

Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat