Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten perheemme paluulentojen siirto voi maksaa lähes 800 euroa?

Onko Finnairin asiakaspalvelun tarkoitus palvella asiakkaan vain yrityksen etua?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Matkustimme Finnairin suoralla lennolla Helsingistä Sveitsiin pienen poikamme leikkausta varten. Valitsimme Finnairin joustavat liput, koska leikkauksen toipumisaika ei ollut luonnollisesti tiedossa. Joustavassa lipussa matkustuspäivämäärää voi muuttaa 50 euron korvausta vastaan.

Jouduimmekin lopulta siirtämään paluulentoa viikolla, koska pojan piti olla suunnitelmasta poiketen useampi päivä tehohoidossa. Ihmetyksemme oli melkoinen, kun lentojen paluupäivän siirtäminen viikolla maksoikin lähes 800 euroa, mikä on vain pari sataa euroa vähemmän kuin alkuperäisten meno-paluulippujen hinta.

Finnairin asiakaspalvelun mukaan syynä näin kalliiseen hintaan oli se, että mukana matkustanut kuopuksemme täytti pari päivää ennen uutta paluupäivää kaksi vuotta. Hän tarvitsi siis kokonaan uuden lipun, eikä jo maksetusta sylipaikasta saanut korvausta.

Tämän lisäksi Finnair veloitti lähes sata euroa lippujen muuttamisesta puhelimitse, koska elektroninen varausjärjestelmä, jonka kautta paluupäivän olisi voinut muuttaa veloituksetta, ei toiminut.

Ihmettelin ääneen näin järjetöntä menettelyä, jota Finnairin asiakaspalvelijakin piti kohtuuttomana. Hänellä ei kuitenkaan ollut valtuuksia palvella asiakasta vaan hän joutui toteamaan, että kokonaan uusien lentolippujen varaaminen saattaisi olla järkevämpää näin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Pienen potilaan äiti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat