Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koiranulkoiluttaja voi olla arjen sankari

Roskat eivät enää ärsytä minua vakiolenkeillämme, koska nappaan ne saman tien mukaani, kirjoittaa Taru Tarvainen.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Lenkkeillessä koiran kanssa voi löytää kadonneita vanhuksia tai huumekätköjä (HS 26.9.), mutta hyödyllisiä tekoja voi tehdä myös ihan joka päivä. Jos jokainen koiranulkoiluttaja keräisi edes yhden roskan (Roska päivässä -liikkeen hengen mukaisesti), saisimme kaikki nauttia riemastuttavan paljon siistimmästä ympäristöstä.

Hampurilaisaterian roskien kerääminen käy sekunneissa aamulenkillä, mutta kun linnut tai ruohonleikkuri ovat repineet kaiken, sotku on lähes mahdotonta saada kokonaan pois. Roskaton alue pysyy hämmästyttävän kauan siistinä, mutta sotkuinen vetää puoleensa nopeasti lisää roskia.

Roskat eivät enää ärsytä minua vakiolenkeillämme, koska nappaan ne saman tien mukaani. Koiranulkoiluttajana minulla on aina taskussani kakkapusseja, ja yhdellä suojaan usein käteni, jos en käytä hanskoja.

Isossa kaupungissa on mahdotonta saada koko ympäristöään pysymään siistinä. Aina voi kuitenkin aloittaa pienestä alueesta, vaikka siivoamalla koirankakkapussiin jonkin penkin ympäristön tupakantumpeista.

Roska päivässä -liikkeen Facebook-sivuilla on näkynyt myös roskia kerääviä koiria, ja monille koirille tämä hyödyllinen puuha onkin mieleistä. Itse kuitenkin pidän turvallisempana, että oma koirani Repsu on vain lenkkiseurana.

Taru Tarvainen

Forssa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat