Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lapset on pelastettava Syyrian sodan hulluudelta

Olisipa täällä Suomessa mahdollista aloittaa jonkinlainen sotalapsiohjelma.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Syyrian lapset ja muutkin sodan keskellä elävät lapset ovat olleet mielessäni näinä kauniina syyspäivinä. Sydäntäni ja kurkkuani puristaa se, etten pysty auttamaan tässä hetkessä yhtäkään lasta, en pysty antamaan turvaa.

Olisipa täällä Suomessa mahdollista aloittaa jonkinlainen sotalapsiohjelma. Ottaisimme suojaamme lapset niin pitkäksi aikaa kuin he suojaa tarvitsevat. Kunpa voisimme tarjota lapsille kodin, jossa he voisivat nukahtaa hiljaisuuteen. Tuo hiljaisuus tarkoittaa turvaa.

Lapsen on toki useimmiten paras olla oman perheensä kanssa. Jos oma perhe kuitenkin elää keskellä helvettiä, joka vain pahenee päivä päivältä, voisi olla parempi päästä turvaan odottamaan parempia aikoja.

Tässä byrokratian ja sääntöjen täyttämässä maailmassa tämä (lapsellinen) ajatukseni ei varmastikaan toteudu, koska sen onnistumista epäillään. Totuus kuitenkin on, että miljoonat lapset elävät sodan keskellä. Tavanomaiset keinot eivät enää riitä heidän pelastamisekseen. Pakolaisleirit eivät ole ratkaisu.

On oltava paikka, jossa nämä lapset voivat odottaa turvassa sitä, että he voivat palata kotimaahansa sitä uudelleen rakentamaan, niin halutessaan.

Minun kotiini mahtuu turvaan. Kunpa heidät vain saisi tänne.

Hanna Haaksi

Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat