Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vapaaehtoiset tekevät tärkeää työtä

Vapaaehtoisten työpanos auttaa hoitohenkilökuntaa keskittymään itse hoitotyöhön.

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Eila Kaarresalo-Kasari ehdotti (HS Mielipide 30.9.) vapaaehtoisia terveydenhuoltoon. Helsingin kaupungin päivystys on tiettävästi ensimmäisenä Suomessa avannut päivystyksen ovet vapaaehtoistyöntekijöille. Malmin päivystyksessä vapaaehtoisia on ollut jo vuoden ajan, ja Haartmanin päivystys saa ensimmäiset vapaaehtoiset vielä tämän syksyn aikana, kun haastattelut ja perehdytykset on tehty.

Vapaaehtoiset eivät tietenkään korvaa ammattitaitoista henkilökuntaa, mutta heidän työpanoksensa auttaa henkilökuntaa keskittymään itse hoitotyöhön. Vapaaehtoiset esimerkiksi ohjaavat asiakkaita röntgeniin ja laboratorioon, tarjoilevat juotavaa, vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja ovat heidän seuranaan.

Asiakkaat ja henkilökunta ovat ottaneet vapaaehtoiset kiitollisina vastaan. Vapaaehtoisille auttamisen ilo ja oma panos maan vilkkaimmassa päivystyksessä tuovat merkityksellisyyttä päivään. Vapaaehtoiset ja yhteistyö kolmannen sektorin järjestöjen kanssa ovat osa asiakaskeskeisten palvelujemme kehittämistä ja asiakkaiden arjen tukemista sairauden kohdatessa.

Veronica Renwall

johtava ylihoitaja

Mia Laiho

johtajalääkäri, päivystys

Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat